Tjenester - Velkommen til TM Byggsystem
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Tjenester

Rehabilitering

Er det behov for å bytte ut vinduer, dører, kledning eller tak? Det kan høres enkelt ut å gjøre dette selv, men det kan fort gå galt og bli dyrere enn du hadde sett for deg. Vi er profesjonelle og kan gjøre dette for deg!

Nybygg

Ønsker du å bygge et nytt bygg på tomta? Da er det uhyre viktig at dette blir gjort riktig, helt fra starten av! Du trenger kun å fortelle oss om dine planer og ønsker, så fullfører vi drømmen for deg!

Tilbygg

Trenger du mer plass, og tenker å kanskje bygge et tilbygg? Å gjøre dette alene kan være vanskeligere enn du tror, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi hjelper deg!

Restaurering

Å restaurere vil si at man pusser opp, samtidig som man bevarer husets originale stil, sjarm og historie. Har du et eldre hus du ønsker å restaurere? Vi er eksperter på det, så ta kontakt med oss!

Takarbeid

Det er ekstremt viktig at taket på et hus er i orden. Det beskytter huset mot vær og vind. Slike jobber er ofte ganske omfattende. Vi utfører alt av takarbeid, og kan ta det tunge arbeidet for deg.

Garasjer

De fleste foretrekker å ha en garasje på tomten. Mangler du en garasje, men ønsker at du hadde en? Vi hjelper deg å finne riktig størrelse og bygger den etter dagens lover og regler.

Vinterhage

Ønsker du å samle familien i en koselig vinterhage? Ta kontakt med oss! Vi har god erfaring og tar på oss hele prosjektet fra A til Å.

Næringsbygg

Næringsbygg

Vi i TM Byggsystem hjelper deg med å planlegge og bygge ditt nye næringsbygg. Ta gjerne kontakt med oss for mer informajson.

Kontorinnredning

Kontorinnredning

Har bedriften din flyttet inn i nye lokaler? Vi hjelper deg med innredning av kontorlokalene, slik at de blir mest mulig funksjonelle.

Butikkinnredning

Butikkinnredning

TM Byggsystem hjelper deg og din bedrift med innredning til ditt butikklokale. Sammen finner vi smarte løsninger!

Trenger du en ekspert på bygg som alltid setter kunden i fokus?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.