Tjenester - Velkommen til TM Byggsystem
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Tjenester

Rehabilitering

Er det behov for å bytte ut vinduer, dører, kledning eller tak? Det kan høres enkelt ut å gjøre dette selv, men det kan fort gå galt og bli dyrere enn du hadde sett for deg. Vi er profesjonelle og kan gjøre dette for deg!

Nybygg

Ønsker du å bygge et nytt bygg på tomta? Da er det uhyre viktig at dette blir gjort riktig, helt fra starten av! Du trenger kun å fortelle oss om dine planer og ønsker, så fullfører vi drømmen for deg!

Tilbygg

Trenger du mer plass, og tenker å kanskje bygge et tilbygg? Å gjøre dette alene kan være vanskeligere enn du tror, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi hjelper deg!

Restaurering

Å restaurere vil si at man pusser opp, samtidig som man bevarer husets originale stil, sjarm og historie. Har du et eldre hus du ønsker å restaurere? Vi er eksperter på det, så ta kontakt med oss!

Takarbeid

Det er ekstremt viktig at taket på et hus er i orden. Det beskytter huset mot vær og vind. Slike jobber er ofte ganske omfattende. Vi utfører alt av takarbeid, og kan ta det tunge arbeidet for deg.

Garasjer

De fleste foretrekker å ha en garasje på tomten. Mangler du en garasje, men ønsker at du hadde en? Vi hjelper deg å finne riktig størrelse og bygger den etter dagens lover og regler.

Vinterhage

Ønsker du å samle familien i en koselig vinterhage? Ta kontakt med oss! Vi har god erfaring og tar på oss hele prosjektet fra A til Å.

Trenger du en ekspert på bygg som alltid setter kunden i fokus?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.